fbpx

Servicii

ANALIZA FENG SHUI LOCUINTA & BIROU

Analiza Feng Sghui pentru locuința sau biroul tău  presupune vizita specialistului Feng Shui la locație, unde acesta va face măsurători cu busola specială numită Luo Pan, în afara locației, la fațada acesteia.

Tot ce va trebui să faci este să pui la dispoziția specialistului o copie a planului făcut la scară și să îi comunici anul în care locuința a fost dată în folosință. De asemenea Specialistul Feng Shui va examina spațiul în care locuiești (sau lucrezi dacă este vorba de un sediu de firmă).

Ulterior, Specialistul va face calculele conform școlii tradiționale de Feng Shui, recomandându-ți atât modificările care se impun, cât și remediile necesare pentru anihilarea energiilor negative și pentru activarea zonelor cu energiile prosperității.

Feng Shui. Analiza Bazi
Feng Shui. Analiza Bazi

ANALIZA FENG SHUI TEREN & CONSTRUIRE CLADIRE

Analiza Feng Shui pentru construirea unei case sau clădiri presupune vizita specialistului Feng Shui la terenul pe care va fi construită clădirea. Acesta va examina mediul înconjurător și va face recomandări în ceea ce privește stabilirea fațadei clădirii care urmează a fi construită, trecând apoi la efectuarea de măsurători cu ajutorul busolei speciale Luo Pan.

În urma calculelor făcute de Specialistul Feng Shui, acesta va putea face una sau mai multe propuneri în ceea ce privește poziționarea intrării în clădire și compartimentarea camerelor în funcție de activitățile pe care proprietarul le va avea, astfel încât să beneficieze de toate zonele favorabile atât în ceea ce privește aspectul armoniei umane care guvernează sănătatea, statutul și relațiile, cât și prosperitatea financiară.

Analiza BaZi: Cele patru Coloane ale Destinului

Analiza Celor patru Coloane ale Destinului- BaZi se face pe baza orei, zilei, lunii și a anului în care te-ai născut. În data noastră de naștere stau incriptate foarte multe lucruri despre felul nostru de a fi, despre potențialul nostru, despre relația cu familia, soția/soțul, copii, prietenii, colegii, subalternii. Putem ști ce domenii de activitate ne favorizează mai mult, vei afla care îți sunt culorile, alimentele și suplimentele benefice, direcțiile cardinale favorabile și care sunt dezechilibrele care pot aduce deteriorări ale stărilor psihice și fizice și ce să faci ca să echilibrezi lipsa sau surplusul elementelor în cauză,etc.

Știm că fiecare avem perioade mai bune și mai puțin bune, în urma acestei analize vei afla care sunt perioadele tale cele mai favorabile și cum sa le amplifici. Vei afla care sunt perioadele în care apar ciocniri sau conflicte și ce să faci pentru a le evita. Cum se spune “mai bine să previi decât să tratezi”!

Feng Shui. Analiza Bazi
Feng Shui. Analiza Bazi

MENTENANTA PENTRU FENG SHUI SI CELE PATRU COLOANE ALE DESTINULUI

Bineînteles, mentenanța se poate face doar dacă au fost făcute analizele inițiale. În cazul Feng Shui-ului, în fiecare an ne vizitează și alte energii care pot slăbi energiile bune și amplifica și mai mult energiile rele.

În ceea ce privește analiza Celor patru Coloane ale Destinului, în fiecare an avem alt element și alt semn zodiacal, de aceea este bine să știi ce va fi favorabil să faci și ceea ce nu e rcomandat să faci în anul respectiv.

Este necesar să apelezi la Specialist doar o dată pe an în luna Ianuarie sau Februarie, având în vedere că anul chinezesc se schimbă în jurul datei de 4-5 Februarie.

ALEGERE ZI FAVORABILA SEMNARE CONTRACT SAU INCEPERE AFACERE

Este recomandat a avea analiza inițială a Celor patru Coloane ale Destinului, însă chiar dacă aceasta nu există, Specialistul în astrologie chineză poate utiliza datele tale de naștere (ora, zi, luna și an) și îțî va recomanda o serie de zile și ore favorabile în care poți semna un contract, poți începe o colaborare sau un proiect nou.

Feng Shui. Analiza Bazi
Feng Shui. Analiza Bazi

ALEGERE PERIOADA FAVORABILA CALATORII SAU SCHIMBARE LOCUINTA

Este recomandat a avea analiza inițială a Celor patru Coloane ale Destinului, însă chiar dacă aceasta nu există, Specialistul în astrologie chineză poate utiliza datele tale de naștere (ora, zi, luna și an) și va furniza doar informațiile necesare pentru subiectul de care ești interesat, respectiv, îțî va recomanda o serie de zile și ore favorabile în care îți poți schimba locuința sau te poți relaxa într-o vacanță.

Calcularea compatibilitatii in cuplu

Pentru a afla ce șanse are relația voastră, cum va evolua și cât de compatibili sunteți, este nevoie atât de datale tale de naștere căt și ale partenerului sau partenerei tale. Cu ajutorul acestora, se va efectua calculul astrogramei voastre și vei afla răspunsul tuturor întrebărilor tale.

Feng Shui. Analiza Bazi
Feng Shui. Analiza Bazi

Alegerea unei zile favorabile pentru nunta

Este recomandat a avea analiza inițială a Celor patru Coloane ale Destinului, însă chiar dacă aceasta nu există, Specialistul în astrologie chineză poate utiliza datele tale de naștere (ora, zi, luna și an) și îți va recomanda  anumite zile și ore favorabile pentru căsătoria civilă și petrecerea de nuntă. Ideal este să se verifice datele ambilor parteneri în ideea de a găsi o zi favorabilă pentru amândoi.

Alegerea unei perioade favorabile pentru conceperea unui copil

Conceperea și nașterea unui copil este un eveniment foarte important în viața unui cuplu. Cu toate acestea, femeia este cel mai mult implicată în mod direct, așa că este recomandat să aleagă o perioadă favorabilă ei, astfel încât aceasta să nască fără probleme și să aibă o relație bună cu copilul ei.

În majoritatea analizelor făcute a reieșit că dacă o femeie face un copil într-o perioadă nefavorabilă a vieții ei, aceasta va fi “ consumată” de copilul respectiv, acesta dându-i “bătăi de cap”.

Pentru ca Specialistul să poată recomanda perioada optimă, este bine ca viitoarea mămică să-și facă analiza Celor patru Coloane ale Destinului.

Feng Shui. Analiza Bazi
Feng Shui. Analiza Bazi

CONSULTANTA DEZVOLTARE PERSONALA

Ești într-o situație la care nu găsești variante sau ai mai multe și nu știi ce sa alegi? Sau poate ești
bulversat, copleșit, nu te regăsești, vrei să schimbi ceva în viața ta, dar nu știi cum să faci… Mi s-a întamplat și mie, de aceea sunt aici să te ascult și să găsim împreună soluția cea mai bună pentru tine.

Tratamente cu energia Reiki

Reiki este o metoda non-invazivă care tratează corpul, mintea, emoțiile și spiritul unei personae și poate fi folosită complementar cu orice alte metode medicale. Practicantul Reiki accesează energia universală
și poate să accelereze vindecarea unor organe sau părți ale corpului, să înlature blocaje și să echilibreze
curgerea de energie în toate câmpurile.

Feng Shui. Analiza Bazi
Feng Shui. Analiza Bazi

TRATAMENT PRESOPUNCTURA & REFLEXOTERAPIE

Presopunctura și Reflexoterapia sunt de asemenea metode non-invazive care constau în apasarea unor
puncte pe corp și în tălpi care corespund organelor. Aceste metode au multe beneficii pentru
sănătate: reduce durerea, crește capatitatea de vindecare, reduce simptomele de stres, depresie,
anxietate, insomnie, calmează durerile de cap, îmbunătățește digestia și multe altele.

abonare
serenitipro

înscrie-te pentru a primi ultimele noutăți în materie de feng shui și nu numai, direct pe mail-ul tău!