fbpx
Consultanta Feng Shui - Elena Stefan

Buna,
eu sunt   Elena  

Aceasta este o scrisoare către tine și aș dori să o încep prin a-ți mulțumi pentru că esti aici, acum, și parcurgi aceste rânduri. Te invit să îmi citești povestea și să afli cum mi-am găsit curajul de a-mi urma pasiunea.

În anul 2000 am finalizat profilul de Inginerie Economică din cadrul Universității Tehnice de Construcții (U.T.C.B) obținând licența de Inginer Diplomat. Drumul în carieră nu a fost unul lin, însă întotdeauna am știut să îmi păstrez echilibrul pentru a face alegerile potrivite la acea vreme. Sunt o persoana definită cu precădere de termenul “evoluție”. Întotdeauna mi-am dorit să evoluez, atât pe plan profesional, cât și personal. Vă voi povesti în rândurile ce vor urma despre cum am ajuns să descopăr noi orizonturi și cum am reușit să îmi urmez pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă științele neconvenționale în cunoașterea și  dezvoltarea personală.

Trecutul mi-a adus experiențe diverse, oferindu-mi stabilitate pe ambele planuri, personal și profesional. Cu toate acestea am ajuns într-un punct în care tot mai des mă gândeam la cine sunt eu, dorindu-mi să-mi extind cunoștințele și experiența, să adaug la “acel ceva” dobândit până atunci. Astfel, după 18 ani în cadrul unei multinaționale cu renume la nivel global, în diferite funcții de management pe care le-am  ocupat de-a lungul  timpului și care mi-au adus satisfacții, am început să mă gândesc din ce în ce mai mult și la științele neconvenționale pe care le-am descoperit începând cu anul 2008. Științe care mi-au adus claritate și răpunsuri la întrebările pe care mi le tot puneam la acea vreme. Așa am putut ajunge în momentul în care am făcut pasul curajos. Spun curajos pentru că nu mi-a fost ușor să ies din așa zisă zonă de confort (aceea pe care ți-o oferă un job stabil) către  zona de antreprenoriat/ freelancering,  către  nou. Am realizat că pentru mine este mult mai important să îmi dau prilejul de a fi “eu”, făcând ceea ce îmi place și în același timp ajutându-i și pe alți oameni să-și găsească soluții la situațiile prin care trec în anumite perioade și chiar să se regăsească pe ei înșiși.

În anul 2011 am participat la primul curs de Feng Shui, susținut de Grand Master Raymond Lo, iar de atunci am devenit pasionată de tot ceea ce înseamnă știința Feng Shui și Astrologia Chineză. Atunci am aflat că Feng Shui-ul tradițional e bazat pe logică, pe măsurători, pe calcule și nu prea are legatură cu obiectele, de altfel simpatice, promovate pe la diverse magazine și prin diverse cărți. Am urmat după aceea multe cursuri susținute de Master Cristina Groza și am început să caut tot mai multe informații pentru că îmi doream să înțeleg cum ne influențează mediul în care trăim, cu ce “date” am venit în această lume și care sunt beneficiile, pe care pot sa le obțin, folosind aceste științe.

Călătoria mea în zona cunoașterilor neconvenționale a început, așa cum am menționat anterior, înca din anul 2008. Primul curs de acest gen a fost un curs de Reiki, am continuat cu Silva Ultra Mind, după care am făcut Feng Shui, Astrologie Chineză și I Ching. Nu m-am oprit, am fost și la Munai Ki, și la cursul  Tehnici de citirea chipului- Mian Xiang, și la N.L.P – Neuro-Linguistic Programming, m-am acreditat totodată ca și Consilier pentru dezvoltare personală și Formator și cu siguranță vor urma și altele. 

 Folosesc toate aceste cunoașteri atât în viața mea, cât și în sesiunile de consiliere personală pe care le fac cu cei ce au nevoie de ajutor în anumite situații din viața lor. Însa cele mai fascinante explicații le-am găsit în Feng Shui și Astrologia Chineză- BaZi, deoarece am remarcat din propria experiență și din schimbările avute de clienții care au făcut analizele Feng Shui și BaZi, ca aceste știinte te susțin, pun baza în tot ce poți să devii și să obții în această viață.

Important este să îți găsești curajul de a crede în tine și în pasiunea ta, iar dacă acest lucru îți lipsește, eu sunt aici! Și nu uita! Dacă dorința este puternică și bine definită, Universul ne aduce întotdeauna în cale situațiile sau persoanele care să ne ofere răspunsurile pe care le căutam.

Cu drag, 

ELENA STEFAN

Specialist Feng Shui și Astrologie Chineza
Membru în cadrul Comitetului Executiv al Asociației de Feng Shui din România (I.F.S.A.R),

Asociatia Internationala de Feng Shui Romania

Certificari

Let me
feng shui you!

abonare
serenitipro

înscrie-te pentru a primi ultimele noutăți în materie de feng shui și nu numai, direct pe mail-ul tău!